STUDIO DE MORGENSTER
HOME BESTUUR PRODUCTIES STUDIO RESERVATIE CONTACT
De Studio werd al zeer snel opgericht als onmisbare schakel voor het bouwen van decors, opzetten van de  tribune,,het afstellen van de belichting en ga zo maar door. Jan Roskam was de geestelijke vader van de  Studio, die er zelfs niet voor terugdeinsde om zijn eigen schouw uit te breken en deze op te stellen als  decorstuk voor een toneelopvoering. Door de jaren heen evolueerde de Studio wel naar een degelijke  geoliede machine. In het begin kreeg het soms kritiek te verduren in de plaatselijke kranten omwille van een  flauw decor (we citeren: "enkele zwarte doeken en een simpele affiche geven het cafégevoel niet weer"), maar  de Studio leerde uit deze kritiek en floreerde. Ondertussen bestaat de Studio uit tientallen vrijwilligers die voor  elke toneelproductie hun ziel in hun werk leggen.   Wie kan zich het decor van Sextet niet meer, je weet wel, het decor met de boot. De hoo's, haa's en waauw's  weerklonken in de zaal bij het opengaan van het toneeldoek. Onze vrijwilligers en onze Studio werden  vermaard voor zijn decorbouw. Onze acteurs voelden zich steeds als een vis in het water in een leuk ogend  decor waar uren tijd ingestoken werd. Verschillende vrijwilligers passeerden reeds de revue om hun steentje  bij te dragen. Het zijn er zo veel dat we ze onmogelijk allemaal bij naam kunnen noemen zonder iemand te  vergeten en dat zou jammer zijn. Daarom willen wij langs deze weg iedereen die zich in het verleden heeft  ingezet voor het studiowerk bedanken voor zijn vrijwillige deelname. Zonder de Studio is toneel niet wat het  moet zijn.
Zin om deze toffe ploeg te vervoegen?   Geen probleem, wij verwelkomen jou met open armen. Iedereen kan deel uit maken van deze Morgenster-familie.  Stuur een e-mail naar studiodm@toneelkring-demorgenster.be en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. 
Koninklijke Toneelkring De Morgenster © 2016
ADRESSEN Maatschappelijke Zetel Ruipenbroekstraat 13 2880 Hingene-Bornem Secretariaat straat 2880 Bornem Schouwburg Edmond Vleminckxstraat 73 2880 Hingene-Bornem
INHOUD
STUDIO